Puur & (H)eerlijk

Reestdal producten.

team

Culinair genot .

Position: Producten

Skills:

Een koe die haar leven kan grazen op natuurlijke weiden, rustig kan herkauwen levert smaakvol “gemarmerd” vlees met hoge voedingswaarden. Het is logisch, je ziet het, je ruikt het en je proeft het!

In culinair Frankrijk en Belgie wordt het Maine Anjou rund vooral gewaardeerd om de vleesstructuur en de smaak. Ze prijkt op vele menukaarten van specialistische restaurants. Het vlees is van topkwaliteit, fijn dooraderd met een beetje vet en zeer fijne en malse vezels.

Over smaak en bereidingswijze van topvlees valt te twisten. Daarom willen wij u met enkele producten ondersteunen om de perfecte gehaktbal, braadstuk, entrecote of ribeye te serveren. Wij adviseren u hiervoor ons culinair bakvet te gebruiken, Het is 100% Reestdal Landschaps Rundervet. Natuurlijk zonder E-nummers en onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen.